Dobrodošli!

Nastavljajući obiteljsku tradiciju, svoj smo profesionalni život posvetili kreiranju savršenog osmijeha koji će estetski i funkcionalno zadovoljiti potrebe i zahtjeve naših pacijenata.

Nakon specijalizacije iz područja protetike i ortodoncije krenuli smo u poslovnu priču u kojoj nam je temeljna vizija bila pružiti svakom pacijentu ono što zaslužuje – individualan pristup, kvalitetu proizvoda i izrade, vrhunske stručnjake, ljubazno osoblje i ugodan ambijent.

Ponosni smo što smo, nakon više od desetljeća rada na različitim lokacijama, otvorili vlastitu ordinaciju dentalne medicine u samom centru grada. U ugodnom i relaksirajućem ambijentu, u Reljkovićevoj 6, smjestili smo tri ordinacije u kojima nudimo usluge implantologije, protetike, ortodoncije, opće i estetske stomatologije.

Naši brojni i dugogodišnji pacijenti, kao i generacije obitelji koje nam daju svoje povjerenje pravi su pokazatelj našeg uspjeha. Povjerenje koje nam je dano gradimo i produbljujemo, te činimo sve kako bi naši pacijenti sa širokim osmijehom na licu izašli iz naših ordinacija.

Postanite i vi dio naše priče i dopustite nam da zajedno kreiramo osmijeh o kakvom ste oduvijek sanjali!

Antonija i Jadranko

Naš tim

Naša je temeljna misija pružiti vam vrhunsku uslugu i omogućiti da se kod nas osjećate ugodno i sigurno u svakoj fazi terapije.

antonijalr
mr. sc. Antonija Lončar Rogoznica
dr. med. dent., spec. ortodoncije
Jadranko-Rogoznica2
mr. sc. Jadranko Rogoznica
dr. med. dent., spec. dent. protetike
marcela
Marcela Šušak
medicinska sestra
vanja
Vanja Mance
medicinska sestra

Ordinacije Dentalne medicine Rogoznica

Interijer Dentalne medicine Rogoznica osvaja lijepim i elegantnim uređenjem te ugodnim minimalizmom koji odiše profinjenošću, smirenošću i toplinom. Zaboravite na strah i prepustite se našem stručnom, ljubaznom i pristupačnom timu.

Adresa

Reljkovićeva ul. 6, 10 000 Zagreb

Telefon i Email

01/37 58 971
dentalnamedicinarogoznica@gmail.com

Radno vrijeme

mr. sc. Antonija Lončar Rogoznica
PON, SRI - popodne,
UTO, ČET, PET - ujutro

Radno vrijeme

mr. sc. Jadranko Rogoznica,
dr. med. dent. Matea Kalamir
PON, SRI, ČET - popodne,
UTO, PET - ujutro