Dječja dentalna medicina

Pedodoncija, odnosno dječja dentalna medicina posebna je grana dentalne medicine, kojoj je glavni cilj prevencija i liječenje zubi kod djece. Upravo zbog kompleksnosti pristupa i posebnih metoda rada koje ne provodimo na odraslim pacijentima posebnu pažnju posvećujemo našim najmlađim pacijentima.

U radu s djecom glavna nam je misija stvoriti odnos pun povjerenja, kako bi se oni osjećali ugodno, opušteno i sigurno, te stekli pozitivan odnos prema ordinaciji i samim stomatološkim zahvatima.

Za zdrav osmijeh od najranije dobi!

Prvi posjet

Bez straha kod zubara

Prvi posjet stomatologu trebao bi biti do treće godine života, kako bi upoznali roditelje i djecu o održavanju pravilne oralne higijene, te spriječili nastanak karijesa na mliječnim, a kasnije i trajnim zubima. Zdravlje mliječnih zuba od izrazito je velike važnosti, jer oni čuvaju mjesto trajnim zubima i usmjeravaju njihov rast. Prerani gubitak mliječnih zubi može dovesti do raznih ortodontskih anomalija.

Neizmjerno je važno da prvi posjet stomatologu bude pozitivno iskustvo. Stoga je prvi posjet u funkciji upoznavanja prostora i stvaranja prijateljskog odnosa s doktorima, kao i edukacija roditelja i djece o pravilnom održavanju oralne higijene.

Čišćenje i poliranje zubi, tretmani fluorom, preventiva i liječenje osnove su dječje dentalne medicine, koje provodimo kako bi vaša djeca imala lijepe i zdrave zube.

Svaki naš hrabri pacijent na poklon dobiva igračku, diplomu i medalju za hrabrost!

Cijenu naših usluga i vrste plaćanja možete saznati ovdje.

Za više informacija možete nas kontaktirati na dentalnamedicinarogoznica@gmail.com ili nas nazvati na 01/37 58 971.

Pošaljite upit