UVJETI KORIŠTENJA

Ovaj dokument regulira Vašu upotrebu naše web stranice www.dentmedrogoznica.hr kojom upravlja Specijalistička ordinacija dentalne medicine za ortodonciju mr. sc. Antonija Lončar Rogoznica, dr. med. dent. spec. ortodoncije i Ordinacija dentalne medicine Jadranko Rogoznica dr. med. dent. spec. dent. protetike (u nastavku: Dentalna medicina Rogoznica).

Ako nije drugačije navedeno, Dentalna medicina Rogoznica ili naši davatelji licence vlasnici su prava intelektualnog vlasništva i materijala na web stranici. Možete pregledavati, preuzimati samo za pred memoriranje i ispisati stranice s web stranice za svoju osobnu upotrebu, podložno ograničenjima u nastavku.

Zabranjeno je:

(a) Ponovno objavljivanje materijala s ove web stranice (uključujući ponovnu objavu na drugoj web stranici) bez navođenja izvora;

(b) prodavanje, izmjena ili licenciranje od druge strane materijala s web stranice

(c) reproduciranje, dupliciranje, kopiranje ili korištenje na bilo koji način materijala s naše web stranice u komercijalne svrhe

(d) Redistribuiranje materijala s ove web stranice

Iako nastojimo osigurati da informacije na ovoj web stranici budu ispravne, ne jamčimo njezinu potpunost ili točnost; niti se obvezujemo da web stranica ostaje dostupna ili da se materijal na web stranici ažurira.

S vremena na vrijeme možemo revidirati ovu izjavu o uvjetima korištenja. Sve promjene stupaju na snagu od datuma objave na našoj web stranici.

Revidirani odricanje od odgovornosti primjenjivat će se na korištenje naše web stranice od datuma objave revidiranog odricanja od odgovornosti na našoj web stranici.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na: Dentalna medicina Rogoznica, Reljkovićeva 6, 10 000 Zagreb, 01/375897, dentalnamedicinarogoznica@gmail.com