Naše ordinacije

Specijalistička ordinacija dentalne medicine za ortodonciju, dr. Antonija Lončar Rogoznica
Specijalistička ordinacija dentalne medicine za ortodonciju

Najsuvremeniji ortodontski aparati koji zadovoljavaju najviše estetske standarde i vrhunski tim s višegodišnjim iskustvom, omogućit će vam da postignete osmijeh kakav ste oduvijek željeli!

Specijalistička ordinacija dentalne medicine za ortodonciju dr. Antonije Lončar Rogoznice, pomoći će vam da riješite zdravstvene i estetske probleme uzrokovane nepravilnim položajem zubi i postignete lijep i zdrav osmijeh, neovisno o životnoj dobi.

Želite li saznati koja vam je vrsta ortodontske terapije potrebna dogovorite svoj termin putem maila alrogoznica@gmail.com ili telefonski na broj 01/37 58 969.

Ordinacija dentalne medicine

U ordinaciji dentalne medicine dr. Matee Kalamir provode se usluge opće, dječje i estetske stomatologije. Dr. Matea, koja se već za vrijeme studija isticala po svojoj izvrsnosti, svoje znanje i iskustvo stekla je u višegodišnjem radu s pacijentima, te na brojnim edukacijama u Hrvatskoj i inozemstvu, iz područja estetske stomatologije i dentalne protetike. Uz dr. Mateu i medicinsku sestru Andreu Samardžić, osigurajte si lijep i zdrav osmijeh kakav ste oduvijek željeli.

U ovoj se ordinaciji pod vodstvom dr. Ivice Šantića, specijalista oralne kirurgije provode i implantološki i kirurški zahvati.
Dogovorite svoj termin na broj telefona 01/3758 970 ili putem maila dr.matea.kalamir@gmail.com

Ordinacija dentalne medicine, dr. Ana Slijepčević
Ordinacija dentalne medicine, dr. Jadranko Rogoznica
Ordinacija dentalne medicine

Za zdravlje i ljepotu Vaših zubi brine se dr. Jadranko Rogoznica, specijalist dentalne protetike, stručnjak s višegodišnjim iskustvom u restaurativnoj i estetskoj dentalnoj medicini. Ordinacija dr. Rogoznice nudi usluge opće stomatologije, implantologije, protetike i estetske stomatologije. Prepustite se stručnom vodstvu dr. Rogoznice i njegove dentalne asistentice Marcele, te postignite prekrasan osmijeh u relaksirajućem ambijentu njegove ordinacije.

Dogovorite svoj termin putem maila dr.jadranko.rogoznica@gmail.com ili telefonski na broj 01/37 56 973.

Sterilizacija

Zdravlje i sigurnost naših pacijenata na prvom je mjestu, stoga smo u cilju zaštite postavili visoke standarde sterilizacije, dezinfekcije i higijene, kako bi očuvali zdravlje naših pacijenata i osoblja.

Osim predmeta koji su namijenjeni isključivo za jednokratnu uporabu (sisaljke, čaše, rukavice, maske, vaterole, igle za anesteziju i igle za ispiranje korijenskih kanala, trake i diskovi za poliranje), svaki predmet prolazi strogi proces sterilizacije i dezinfekcije. Sterilizacijom u potpunosti uklanjamo sve oblike mikroorganizama s predmeta, instrumenata i materijala koji dolaze u dodir sa samim pacijentom. Voda unutar cjelokupnog sistema prolazi tretman omekšavanja, demineralizacije i dezinfekcije kako bi bila sigurna za korištenje u medicinskoj ustanovi. Zato naši pacijenti mogu biti sigurni da je sve što dolazi u kontakt s njihovim ustima čisto, dezinficirano i sterilno.

Sterilizacija