Što opravdava cijenu zubnih implantata? Prethodna Njega nakon... Sljedeća Simptomi za hitan odlazak...

Što opravdava cijenu zubnih implantata?

Nedostatak jednog ili više zubi dovodi do narušavanja estetike lica, kao i brojnih zdravstvenih problema. Zubi gube svoje uporište i pomiču se, što u konačnici dovodi i do njihovog gubitka. Želite li na brz, lagan i bezbolan način postići zdrav i prirodan osmijeh implantati su pravo rješenje za vas!

Ugradnja implantata najkvalitetnije je rješenje na tržištu, a suradnja više stručnih timova, kompleksnost ugradnje, kvaliteta materijala i dugovječnost opravdavaju njihovu cijenu.

Proces ugradnje

Implantati su titanski vijci koji se kirurškim postupkom ugrađuju u čeljust i imitiraju korijen zuba. Nakon ugradnje implantata proces zarastanja traje približno tri mjeseca, nakon čega se stavlja suprastruktura (gornji dio implantata) i krunica. Ugradnja se provodi pod lokalnom anestezijom, a duljina zahvata je 30 minuta. Uz pravilnu oralnu higijenu implantat je doživotan.

 Stručni tim

Za uspješnu ugradnju potreban je kvalitetan stručan tim, koji će napraviti cjelokupni plan implantiranja i uspješno ga provesti. Kod nas ugradnju implantata provode naši doktori mr. sc. Jadranko Rogoznica, dr. med. dent. spec. dent. protetike i Ivica Šantić, dr. med. dent. spec. oralne kirurgije.

Vrste implantata

U ponudi imamo Nobel Biocare i Bego implantate.
Nobel Biocare globalni je lider u estetskim i inovativnim rješenjima čije proizvode odlikuje inovativnost, vrhunski dizajn i najviši standardi kvalitete i proizvodnje.
Implantati su proizvedeni s najvećom preciznošću i učinkovitosti, uz poštivanje najviših standarda kvalitete, napravljeni isključivo od titana kako bi dobili trajnost i izuzetnu snagu, te poznati po visokoj stopi uspješnosti ugradnje (99%).  Svi implantati imaju doživotnu garanciju.

Cijena

Cijena zubnih implantata ovisi o broju zubi koje nadomještamo, broju implantata i vrsti protetskih nadomjestaka. Za precizan odgovor po pitanju cijene najbolje je da se dogovorite za termin putem telefona 01/3758970 ili na mail dentalnamedicinarogoznica@gmail.com.

Komentirajte

Your email address will not be published. Required fields are marked *