Estetska stomatologija

Postignite savršen osmijeh uz Zoom Advance Power tretman izbjeljivanja zubi i popravite estetske nesavršenosti uz pomoć ljuskica za zube (veneers).

 

Postižemo vrhunske rezultate u kreiranju prirodnog, zdravog i lijepog osmijeha!

Estetska stomatologija interdisciplinarna je grana stomatologije koja ujedinjuje gotovo sva područja dentalne medicine, a obuhvaća oralnu prevenciju, dijagnozu i sanaciju, uz maksimalno zadovoljenje visokih estetskih standarda. Estetska dentalna medicina ne zaboravlja osnovnu zadaću – harmonično funkcioniranje žvačnog sustava, ali pritom izrazito veliku pozornost pridaje estetskim zahtjevima pacijenata.

U kreiranju savršenog osmijeha koristimo se čitavim nizom dentalnih postupaka koji integriraju sve stručnjake na području dentalne medicine. Zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji i višegodišnjem iskustvu na učinkovit i bezbolan način, pomoću ortodoncije, konzervative, kirurgije i protetike, postižemo privlačan i lijep osmijeh.

Cijenu naših usluga i vrste plaćanja možete saznati ovdje.

Keramičke ljuskice (veneers)

Za prekrasan i prirodan osmijeh

U samo par posjeta pomoću ljuskica za zube možete se riješiti estetskih i zdravstvenih problema i postići prekrasan i prirodan osmijeh. Ljuskice za zube mogu riješiti probleme kao što su razmak među zubima, diskoloracije zuba ili estetski poboljšati izgled odlomljenih ili napuknutih zubi.

Ljuskice za zube trajni su protetski nadomjestak koji se postavlja na prirodne zube i uz pravilnu njegu može trajati i do 10 godina. Postavljanje ljuskica zahtijeva minimalnu redukciju cakline (0.05 mm), a zahvaljujući materijalu od kojega su izrađene imitiraju caklinu i reflektiraju svjetlost na isti način kao i prirodni zubi.

Nakon prvog pregleda gdje ćemo odrediti oblik i boju ljuskica ovisno o vašim željama, izbrusit ćemo zube i izraditi privremene ljuskice od kompozitnog materijala. Nakon što definiramo protetski rad i ćemo cementirati keramičke ljuskice.

Nakon postavljanja ne postoji vrijeme oporavka, već se možete odmah vratiti svojim uobičajenim aktivnostima. Potrebno je posebnu brigu posvetiti oralnoj higijeni kako ne bi došlo do povlačenja zubnog mesa, jer će biti vidljiv rub ljuskice, čime će se narušiti estetski izgled.

Zoom Advanced Power izbjeljivanje zubi

Blistavo bijeli osmijeh u samo jednom posjetu

Prirodno starenje organizma u kombinaciji sa stilom života može znatno promijeniti boju Vaših zuba. Mnoge svakodnevne aktivnosti tom procesu znatno doprinose, kao što su loše prehrambene navike, pušenje, pijenje kave, čaja ili crnog vina. Procesom izbjeljivanja možete vratiti sjaj i bjelinu svojim zubima. Tretman je ugodan, bezbolan i siguran, te se provodi pod kontrolom stomatologa.
ZOOM Advanced Power tretman izbjeljivanja zubi omogućuje izbjeljivanje do 8 nijansi u samo 45 minuta i posjeduje najdugotrajnije rezultate izbjeljivanja, bez ili s minimalnom pojavom osjetljivosti kod pacijenta.

Tretman se provodi kada su svi zubi zdravi, bez karijesa i očišćeni od kamenca.

Nakon temeljite zaštite zubnog mesa, aplicira se gel za izbjeljivanje (vodik peroksid) i uključuje se Zoom lampa koja svijetli u serijama od 15 minuta. Postupak se ponavlja dok pacijent nije zadovoljan bojom svojih zubi, a najčešće se svijetli tri puta po 15 minuta. Na završetku se skida zaštita, ispire gel i nanosi sredstvo za desenzibilizaciju zubi. U svom blistavo bijelom osmijehu možete uživati čak i više od godinu dana ako se pridržavate uputa u vezi oralne higijene i vodite brigu o svojim prehrambenim navikama.

 

Za više informacija možete nas kontaktirati na dentalnamedicinarogoznica@gmail.com ili nas nazvati na 01/37 58 971.